Hero Shock!

Discussion in 'User Interfaces' started by Atermors, Feb 21, 2011.

  1. Atermors

    Atermors Member

    Joined:
    Dec 2, 2010
    Messages:
    496
    Likes Received:
    12
    Hi,

    I was bored so i created a little addon that will flash your screen and prints out a message to UIErrorFrame if specific keywords are said.

    Maybe with it shock won't miss the desperated calls for heroism :)

    View attachment 59

    Changelog:
    0.2:
    - Now customizable (Yea FF)
    - Some bugfixes

    Usage:
    Activate it with /hs toggle or in the addon options.
    /hs or /heroshock will show you the options.
     
  2. Ayu

    Ayu You need help. Just contact Smaj, it's faster.

    Joined:
    Aug 26, 2005
    Messages:
    14,257
    Likes Received:
    539
    Nice. Now make one for Fairie Fire. :D
     
  3. Atermors

    Atermors Member

    Joined:
    Dec 2, 2010
    Messages:
    496
    Likes Received:
    12
    To add that won't be a Problem :D
     
  4. Tyche

    Tyche The Punisher

    Joined:
    Dec 30, 2008
    Messages:
    2,198
    Likes Received:
    93
    lol that is awesome :eek:
     
  5. Vessy

    Vessy Puttin the slow in Onslow

    Joined:
    Apr 13, 2009
    Messages:
    585
    Likes Received:
    0
    Will it be a.... ProblIm!? YEAH YEAH YEAH!!! YEAH!
     
  6. Ayu

    Ayu You need help. Just contact Smaj, it's faster.

    Joined:
    Aug 26, 2005
    Messages:
    14,257
    Likes Received:
    539
    I am sure you "will be here all day"? :D
     
  7. Shockolate

    Shockolate Member

    Joined:
    Jan 18, 2011
    Messages:
    21
    Likes Received:
    0
    ha 10g i can still miss it :p
     
  8. Atermors

    Atermors Member

    Joined:
    Dec 2, 2010
    Messages:
    496
    Likes Received:
    12
    New version :)
     
  9. Croga

    Croga Says funny things =)

    Joined:
    Sep 9, 2008
    Messages:
    892
    Likes Received:
    0
    Trying to use it but it won't do anything at all.......

    I've disabled the "combat" toggle so it should work outside combat as well. But whether I'm solo, in a group or in a raid, whether it's whispered or party chat or raid chat, nothing happens.
    The Test button works perfectly though.
     
  10. Atermors

    Atermors Member

    Joined:
    Dec 2, 2010
    Messages:
    496
    Likes Received:
    12
    Officer disabled too? Else it will only work if a party leader or assistant is talking to you.
     
  11. Ayu

    Ayu You need help. Just contact Smaj, it's faster.

    Joined:
    Aug 26, 2005
    Messages:
    14,257
    Likes Received:
    539
    I bet it works just fine but Croga can't see it in his "awesome UI" :D
     
  12. Croga

    Croga Says funny things =)

    Joined:
    Sep 9, 2008
    Messages:
    892
    Likes Received:
    0
    tested it by inviting Kumerian into a raid with another character. The other character is then automatically leader. He could type anywhere he wanted but didn't do anything at all.

    [edit]Also tested with the Officer box unchecked; same result.
     
  13. Atermors

    Atermors Member

    Joined:
    Dec 2, 2010
    Messages:
    496
    Likes Received:
    12
    I'll look into it later :)
     
  14. Atermors

    Atermors Member

    Joined:
    Dec 2, 2010
    Messages:
    496
    Likes Received:
    12
    Just had time to try it.... works like a charm ;)

    You're sure you activated the addon?
     
  15. Croga

    Croga Says funny things =)

    Joined:
    Sep 9, 2008
    Messages:
    892
    Likes Received:
    0
    Yup. Activated it on the login screen, then clicked "Activate" on the addon screen.

    I've been working on the code a bit and didn't find anything wrong. Then I took Merlijn's FrostLotus code and changed that to a simple version of Heroshock but that didn't work either. Could it be that Prat fucks up the CHAT_MSG_$$$$ events? Cause currently that's the only thing I can imagine.
     
  16. Atermors

    Atermors Member

    Joined:
    Dec 2, 2010
    Messages:
    496
    Likes Received:
    12
    I use prat, too. Could be some prat plugin?

    Lets check it out if you're online this evening.
     
  17. Croga

    Croga Says funny things =)

    Joined:
    Sep 9, 2008
    Messages:
    892
    Likes Received:
    0
    Won't be this evening I'm afraid. Most probably won't be until Sunday. But we'll check it out.
     
  18. Ayu

    Ayu You need help. Just contact Smaj, it's faster.

    Joined:
    Aug 26, 2005
    Messages:
    14,257
    Likes Received:
    539
    That's good, cause I am going to keep Ater busy myself. :D

    New combat log changes. Again. :<
     
  19. Atermors

    Atermors Member

    Joined:
    Dec 2, 2010
    Messages:
    496
    Likes Received:
    12
    Yea same thing as last patch :D but this time they added something to the interface and not just insert a new parameter right into the middle.... should be easier

    EDIT: nvm they changed two parameters -.-
     
  20. Croga

    Croga Says funny things =)

    Joined:
    Sep 9, 2008
    Messages:
    892
    Likes Received:
    0
    Did a tiny test last night. There is an addon in the way and it isn't Prat. So sometime later today I'll go see which addon it is.